2/1-KAPWONINGEN XL

Vanaf € 676.625,- v.o.n.

Ben je je bestaande woning ontgroeid door gezinsuitbreiding, hobby’s of het werken aan huis? Dan zijn de XL twee-onder-een-kapwoningen echt iets voor jou. Ze zijn 6 meter breed, hebben standaard een aanbouw van 2,4 meter en bieden daardoor een zee aan ruimte. Daarbij staan deze tweekappers op een ruim kavel waardoor je op een mooie dag altijd een plek in de zon of de schaduw vindt. Ultiem vrij wonen op een van de mooiste plekjes van Mortiere. Iets voor jou?

Het leuke aan deze tweekappers is dat de woningen samen op een statige villa lijken. In een aantal gevallen heeft een van de woningen een gedraaide kap. Altijd zit de entree aan de zijkant van het huis en heb je dus over de volledige breedte van het huis een living en leefkeuken. Via de grote ramen tot aan de vloer kijk je prachtig uit op je voor- en achtertuin.

Deze riante woningen zijn heel duurzaam door de zonnepanelen en warmtepomp. Gebouwd volgens de laatste eisen en voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van verwarming en koeling. Kortom, klaar voor de toekomst.

Kenmerken

Aantal woningen fase 1 4, nog 3 beschikbaar
Vanafprijs

€ 676.625,- v.o.n.

Woonoppervlakte van 170 – 194 m²
Perceeloppervlakte 350 – 376 m²
Breedtemaat 6 meter
Energielabel  A+++

INSCHRIJVEN

Schrijf je in via onderstaand formulier
Let op: We vragen je in het inschrijfformulier of je over een financiële check of over voldoende eigen middelen beschikt. Je kunt dit aangeven door ‘ja’ of ‘nee’ in te vullen. Uploaden van bestanden of een toelichting geven hoeft en kan niet. We vragen na de toewijzing naar jouw financiële situatie en bijbehorende documenten. Dat zal zijn tijdens het optiegesprek.

Hoe ziet het proces na inschrijving eruit? Je leest het in de verkoopprocedure