2/1-kapwoningen XL

Indicatieprijs € 665.000,- v.o.n.

Ben je je bestaande woning ontgroeid door gezinsuitbreiding, hobby’s of het werken aan huis? Dan zijn de XL twee-onder-een-kapwoningen echt iets voor jou. Ze zijn 6 meter breed en bieden daardoor een zee aan ruimte. Daarbij staan deze tweekappers op een ruim kavel waardoor je op een mooie dag altijd een plek in de zon of de schaduw vindt. Ultiem vrij wonen op een van de mooiste plekjes van Mortiere. Iets voor jou?

Het leuke aan deze tweekappers is dat de woningen samen op een statige villa lijken. In een aantal gevallen heeft een van de woningen een gedraaide kap. Altijd zit de entree aan de zijkant van het huis en heb je dus over de volledige breedte van het huis een living en leefkeuken. Via de grote ramen tot aan de vloer kijk je prachtig uit op je voor- en achtertuin.

Deze riante woningen zijn heel duurzaam door de zonnepanelen en warmtepomp. Gebouwd volgens de laatste eisen en voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van verwarming en koeling. Kortom, klaar voor de toekomst.

Kenmerken

Aantal woningen fase 1 4
Indicatieprijs

€ 665.000,- v.o.n.

Woonoppervlakte 170 – 180 m²
Perceeloppervlakte 350 – 376 m²
Breedtemaat 6 meter
Interesse in een woning? Meld je aan voor de sneak preview
✓ Krijg voorrang bij de toewijzing van de woningen tijdens de start verkoop

Voorkeur voor woningtype: *

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.