NVM Open huizen route in Feel Good

30 september 2023 van 10.00 tot 12.00 uur

Ontdek tijdens de NVM Open Huizen Route op zaterdag 30 september de locatie van Feel Good en andere nieuwbouwwoningen en -projecten in Woonpark Mortiere. Tussen 10 en 12 uur kun je naast de locatie, rijke architectuur ook in aanbouw zijnde woningen bezichtigen!

 

Loop tijdens de Open Huizen Route langs de locatie van Feel Good. Hier woon je straks aan het park, kijk je uit op het park of leef je aan een gezellige straat of in een hofje. Door de aantrekkelijk variatie van woningen leven jong en ouder, singles, stellen en gezinnen – kortom iedereen – hier ontspannen samen. 

We ontvangen je graag bij het infocentrum in de Mortiere, John Lee Hookerstraat 18, 4337 WN Middelburg. Hier krijg je een routekaart met daarop aangegeven alle projecten en woningen. Ook staan hier de woningen op die deze ochtend onder begeleiding te bezichtigen zijn. Uiteraard staat er een makelaar voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je de (bouw)locaties te wijzen. Zien we je op 30 september tussen 10 en 12 uur? Wie weet vind jij in Feel Good Mortiere ook jouw nieuwe (t)huis!