Wonen op een plek waar je blij van wordt

Feel Good komt op een van de mooiste plekjes in Mortiere. Hier word je uitgenodigd om er lekker op uit te trekken en de natuur te ontdekken.

Stap op de fiets en cross dwars door mooie natuurgebieden naar het strand. Als je je fiets stalt, hoor je in de verte de muziek al bij de strandtenten vandaan komen. Weer zo’n fijn gevoel, vakantie in eigen land. Ook heel dicht bij huis ervaar je dat lekker vrije gevoel. Feel Good ligt namelijk in en aan het centrale park in de wijk. Het park is groot en biedt volop ruimte om te sporten en voor een rondje met de hond en natuurlijk zijn er allerlei speelplekken. Hier zijn vriendjes zo gemaakt en leer je in no time je buren kennen.

Instappen en genieten maar

Mortiere is bijna af. Zoveel gezinnen, singles en stellen hebben hier inmiddels een thuis gevonden. Op diverse plekken wordt nog gebouwd, maar ook dat einde is in zicht. Als Feel Good is opgeleverd, kun je direct genieten van de wijk. Je stapt dus in een gespreid bedje en kunt vanaf dag één in alle rust genieten van wat Mortiere allemaal te bieden heeft. En dat is veel!

Voorzieningen in de buurt

“It’s a new dawn, it’s a new day, it’s a new life for me… and I’m feeling good.” En dat terwijl het een gewone doordeweekse dag is en er eigenlijk van alles moet. Boodschappen doen, kinderen van school halen, nog even snel een klant bezoeken in Middelburg en door naar de sportschool. Hier voelt het leven, goed, vrij en ontspannen door de ruimte om je heen en het rijke aanbod van voorzieningen heel dichtbij.

Middelburg ligt op 8 minuten fietsafstand. Een fantastische stad met talloze goede winkels, verleidelijke horeca en gezelligheid. Voor boodschappen en basisscholen kun je terecht in de naastgelegen wijk Dauwendaele. Ook als je er even uit wilt, zit je hier goed. In de buurt zijn diverse natuurgebieden zoals Oranjezon. Verder ligt de golfbaan praktisch in de achtertuin en fiets je in een half uur naar het strand.

Feel Good ligt ideaal en is goed bereikbaar

De woningen komen langs de Jazzroute, Charles Mingusstraat, Chet Bakerstraat en de John Lee Hookerstraat. Hiermee is gelijk de naam van het plan verklaard. Het mooie Feelin’ Good uit 1965 van Nina Simone geeft na meer dan 50 jaar nog steeds een goed gevoel. En dat gevoel brengen we met woonplan Feel Good graag aan jou over.

 

Aan de Althoornweg stopt buslijn 50, 65 en 650 waardoor je zo in Middelburg of Terneuzen bent. Reis je met de auto, dan ben je via de Schroeweg binnen een paar minuten op de A58 richting Vlissingen, Goes, Bergen op Zoom en Rotterdam.