Verkoopprocedure

Je hebt een woning in Feel Good Mortiere op het oog. Welke stappen moet je doorlopen om jouw keuze kenbaar te maken? We leggen je hieronder graag uit hoe de verkoop in zijn werking gaat.

 

1. Oriënteer je op de website

Op de website vind je alle informatie om jouw favoriete bouwnummer(s) te kiezen. Verdiep je in de verkoopdocumentatie, zoals de verkooptekeningen en technische omschrijving.
Meer weten? Bekijk eens de antwoorden op veelgestelde vragen. Of stap eens binnen in het infocentrum in het Ella Fitzgerald Park en kom alles te weten over Feel Good!
🕐 Openingstijden:
woensdag 13.00 tot 17.00 uur
donderdag 18.00 tot 20.00 uur
zaterdag 10.00 tot 12.00 uur
Adres:
John Lee Hookerstraat 18
4337 WN Middelburg
Natuurlijk is het ook mogelijk om contact op te nemen met onze makelaars voor een persoonlijke afspraak.

Tip! Voordat je een keuze voor een woning maakt, is het verstandig een goed beeld te hebben van je financieringsmogelijkheden. Laat bij een hypotheekadviseur vrijblijvend een haalbaarheidscheck uitvoeren. Dit kan bijvoorbeeld bij F&F Hypotheken.

2. Inschrijven

Inschrijven op jouw voorkeurswoning(en) kan via het formulier op de website. Je kan maximaal 5 bouwnummers invullen.

Na verzending ontvang je een bevestiging per e-mail. Geen e-mail gehad? Check je spam-folder!

3. Toewijzing

Nadat je bent ingeschreven wijst de makelaar de woning toe en neemt contact met je op om een afspraak te maken. 

4.  Een optie & intakegesprek

Je hebt – bij acceptatie van de toewijzing – direct een optie op deze woning. Dit bevestigen we door het aanmaken van een persoonlijk account op Mijn Heijmans. Een optie op een woning geldt voor de periode van één week na het gesprek met de makelaar.

We streven ernaar om samen met jou voortvarend te werk te gaan. Via de website is er al veel informatie beschikbaar. Het is daardoor mogelijk je goed voor te bereiden op het eerste gesprek. Tijdens het gesprek is er natuurlijk alle ruimte om vragen te stellen. Ook nemen we je graag mee in het vervolgproces. Op deze manier is en blijft het kopen van een woning een mooi feestje.

5. Contract tekenen

Na het intakegesprek ben je weer een stapje dichter bij de aankoop van jouw droomhuis. Als je helemaal zeker bent en je wilt de woning definitief kopen, dan genereren we de koop-/aannemingsovereenkomst (KAO). Na het zetten van jouw handtekening is de laatste stap gezet: de woning is voor jou! Op naar de showrooms en het woonwensengesprek…

 

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij je inschrijving? Onze makelaars staan voor je klaar.
Succes met het maken van een keuze. Wij zien jouw inschrijving graag tegemoet!