FEEL GOOD: BEZOEK DE INLOOPOCHTEND!

Zaterdag 3 februari van 10:00 uur tot 12:00 uur Informatiecentrum Woonpark Mortiere Middelburg | John Lee Hookerstraat 18

Op zaterdag 3 februari van 10:00 uur tot 12:00 uur ben je van harte welkom in het informatiecentrum in Woonpark Mortiere. Tijdens de inloopochtend vertellen we je graag alles over de woningen van Feel Good.
Aanmelden is niet nodig, de koffie staat klaar!

Ben je je bestaande woning ontgroeid door gezinsuitbreiding, hobby’s of het werken aan huis? Dan zijn de XL twee-onder-een-kapwoningen echt iets voor jou. Ze zijn 6 meter breed, hebben standaard een aanbouw van 2,4 meter en bieden daardoor een zee aan ruimte. Daarbij staan deze tweekappers op een ruim kavel waardoor je op een mooie dag altijd een plek in de zon of de schaduw vindt. Ultiem vrij wonen op een van de mooiste plekjes van Mortiere.

Deze riante woningen zijn heel duurzaam door de zonnepanelen en warmtepomp. Gebouwd volgens de laatste eisen en voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van verwarming en koeling. Kortom, klaar voor de toekomst. Ontdek de XL woningen tijdens in de inloopochtend aanstaande zaterdag!

 

Meer over de twee-onder-een-kapwoningen XL →

We zien je graag aanstaande zaterdag tijdens de inloopochtend. Wens je liever op een ander moment een afspraak met één van onze makelaars? Dat kan natuurlijk ook! 

 

Schinkel De Weerd Makelaardij
[email protected]
0118-460300

 

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.
[email protected]
0118-727000