BUNGALOW - 2/1-KAP

Vanaf € 479.000,- v.o.n.

Ook als je een levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoning zoekt met bad- en slaapkamer op de begane grond kun je slagen in Feel Good. De twee gelukkige eigenaren wonen straks heerlijk vrij aan het park. En daar geniet je optimaal van als je in de voortuin bent of binnen zit. De ramen zijn tot aan de grond, zodat het zicht heerlijk vrij is.

De mooie gemêleerde gevelsteen, speelse verdraaiing van de kap, mooie goten en het gemetselde tuinmuurtje zorgen voor een heel vriendelijke uitstraling. Kom straks aanrijden, parkeer de auto op je eigen oprit en geniet van het comfort van alles gelijkvloers én toch met een tuin.

Kies je voor deze woning? Dan zit je goed in de toekomst. Deze tweekappers zijn gasloos, voorzien van warmtepomp, zonnepanelen en uitstekende isolatie. Door de duurzame materialen die we toepassen, is er de komende jaren nauwelijks omkijken naar het onderhoud.

Kenmerken

Aantal woningen fase 1 2
Vanafprijs € 479.000,- v.o.n.
Woonoppervlakte ca. 111 -116 m²
Perceeloppervlakte ca. 273 – 294 m²
Breedtemaat 9,3 meter
Energielabel  A+++

INSCHRIJVEN

Schrijf je in via onderstaand formulier
Let op: We vragen je in het inschrijfformulier of je over een financiële check of over voldoende eigen middelen beschikt. Je kunt dit aangeven door ‘ja’ of ‘nee’ in te vullen. Uploaden van bestanden of een toelichting geven hoeft en kan niet. We vragen na de toewijzing naar jouw financiële situatie en bijbehorende documenten. Dat zal zijn tijdens het optiegesprek.

Hoe ziet het proces na inschrijving eruit? Je leest het in de verkoopprocedure