BUNGALOW - HOFWONING XL

IN 2024 KOMEN ER NIEUWE GELIJKVLOERSE WONINGEN TE KOOP

Het is nooit te vroeg om over de toekomst na te denken.. Laat je licht maar eens schijnen over deze royale hofwoningen XL. Het comfort van alles gelijkvloers, maar ook het genot een tuin én parkeergelegenheid op eigen terrein.

 

De hofwoning XL is een geschakeld vrijstaande variant die de buitenste hoeken van het mooi aangelegde hofje sieren. Bijzonder aan deze woningen is dat ze allemaal wit zijn waardoor het hof een krachtig statement maakt als geheel. Leuke details als gemetselde schoorstenen, ribbelmetselwerk en een variatie van kaprichtingen zorgen voor veel charme.

 

Via de hoge ramen van vloer tot plafond kijk je ook vanuit je huis uit op de royale tuin. Kies jij voor het gemak en comfort van een goed geïsoleerd huis dat gebouwd is met duurzame materialen en beschikt over de nieuwste technieken? Zonnepanelen, een warmtepomp en warmte-terugwint-unit zijn inclusief!

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief zodat je direct op de hoogte bent wanneer de verkoop gaat starten . Daarnaast maken we graag een afspraak voor een adviesgesprek.

Laat je verleiden en Feel Good!

BLIJF OP DE HOOGTE →

Kenmerken

Aantal woningen fase 2 4
Vanafprijs nader vast te stellen
Woonoppervlakte ca. 126 m²
Perceeloppervlakte ca. 353 – 493 m²
Breedtemaat 9,9 meter
Energielabel  A+++
Interesse in een bungalow in fase 2?
✓ Meld je aan en blijf op de hoogte

Voorkeur voor woningtype: *

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.