BUNGALOW - HOFWONING

IN 2024 KOMEN ER NIEUWE GELIJKVLOERSE WONINGEN TE KOOP

Ben je op zoek naar een gelijkvloerse woning? Voor het gemak óf met oog op de toekomst? Laat dan je licht eens schijnen over deze charmante hofwoningen met bad- en slaapkamer op de begane grond. Het leuke aan deze woningen is dat je alles gelijkvloers hebt, maar wel geniet van een tuin én gezellig contact met de buren in het hof.

 

Deze hofwoning is er in 2 varianten. Je hebt de keuze uit een tussenwoning mét of zonder puntgevel, of kies je voor de hoekwoning met een groter perceel? Bijzonder aan deze woningen is dat ze allemaal wit zijn waardoor het hofje een krachtig statement maakt als geheel. Leuke details als gemetselde schoorstenen, ribbelmetselwerk en een variatie van kaprichtingen zorgen voor veel charme.

 

Via de hoge ramen van vloer tot plafond kijk je ook vanuit je huis uit op het hof. Kies jij voor het gemak en comfort van een goed geïsoleerd huis dat gebouwd is met duurzame materialen en beschikt over de nieuwste technieken? Zonnepanelen, een warmtepomp en warmte-terugwint-unit zijn inclusief!  

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief zodat je direct op de hoogte bent wanneer de verkoop gaat starten . Daarnaast maken we graag een afspraak voor een adviesgesprek.

Laat je verleiden en Feel Good!

BLIJF OP DE HOOGTE → 

 

Kenmerken

Aantal woningen fase 2 13
Vanafprijs nader vast te stellen
Woonoppervlakte ca. 98 -106 m²
Perceeloppervlakte ca. 150 – 299 m²
Breedtemaat 7,2 meter
Energielabel  A+++

Interesse in een bungalow in fase 2?
✓ Meld je aan en blijf op de hoogte

Voorkeur voor woningtype: *

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.