TUSSENWONINGEN

UITVERKOCHT

In de eerste fase van Feel Good komen 6 tussenwoningen met langskap waarvan 2 met een puntgevel. Je hebt veel te kiezen én krijgt daarnaast ook nog de mogelijkheid om middels woonwensen van jouw huis je droomhuis te maken.

De rijtjes van maximaal 5 woningen krijgen een speels karakter doordat we diverse kapvormen combineren. Ook is er gevarieerd met hout in de gevel, de tussenwoningen zijn ontworpen door 2 verschillende architecten. Door de diepte van de tuinen vind je altijd een plek in de zon óf de schaduw.

De tussenwoningen zijn voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen en uitstekende isolatie. Het gevolg is een heel comfortabel en constant binnenklimaat én, ook niet onbelangrijk, een heel lage energierekening.

Kenmerken

Aantal woningen fase 1 6
Vanafprijs € 405.000,- v.o.n.
Woonoppervlakte ca. 123 – 132 m²
Perceeloppervlakte ca. 147 – 211 m²
Breedtemaat 5,4 meter
Energielabel  A+++

INSCHRIJVEN

Schrijf je in via onderstaand formulier
Let op: We vragen je in het inschrijfformulier of je over een financiële check of over voldoende eigen middelen beschikt. Je kunt dit aangeven door ‘ja’ of ‘nee’ in te vullen. Uploaden van bestanden of een toelichting geven hoeft en kan niet. We vragen na de toewijzing naar jouw financiële situatie en bijbehorende documenten. Dat zal zijn tijdens het optiegesprek.

Hoe ziet het proces na inschrijving eruit? Je leest het in de verkoopprocedure