PARKVILLA

verkocht

Direct aan het park en de singel komt in de eerste fase 1 schitterende parkvilla. Door de ultiem vrije ligging voelt elke dag een beetje als vakantie. Vrijheid in de breedste zin van het woord, dat is wat je mag verwachten als je hier woont, want zowel de kavel als de woonoppervlakte is riant én we bieden diverse mogelijkheden om dit huis aan te passen naar jouw wensen. Wordt dit neusje van de zalm jouw nieuwe thuis?

Deze statige woning heeft een tijdloze mooie vormgeving en is rijk aan details, zoals een Frans balkon, houtwerk in de gevel, een ver overstekende dakrand en speelse metselwerkverbanden. Via de grote ramen vervagen de grenzen tussen binnen en buiten en ervaar je overal in huis op wat voor een unieke plek je woont.

Zoals je mag verwachten van ons én in dit segment zijn geen concessies gedaan ten aanzien architectuur en duurzaamheid. Je zit op de eerste rang en bent door de nieuwste technieken en bouwmethodiek klaar voor de toekomst.

Kenmerken

Aantal woningen fase 1 1
VON-prijs verkocht
Woonoppervlakte ca. 214 m²
Perceeloppervlakte ca. 567 m²
Breedtemaat 12,8 meter
Dieptemaat 7 meter
Energielabel  A+++

INSCHRIJVEN

De parkvilla is verkocht. Maar je kunt wel via het onderstaande formulier inschrijven voor een andere woning.
Let op: We vragen je in het inschrijfformulier of je over een financiële check of over voldoende eigen middelen beschikt. Je kunt dit aangeven door ‘ja’ of ‘nee’ in te vullen. Uploaden van bestanden of een toelichting geven hoeft en kan niet. We vragen na de toewijzing naar jouw financiële situatie en bijbehorende documenten. Dat zal zijn tijdens het optiegesprek.

Hoe ziet het proces na inschrijving eruit? Je leest het in de verkoopprocedure